3d screenshot
Heh, yeah I've hooked up a debug connection while playing on xbc a while back to test a few things...all changes work host side, not too sure if it would freeze others time as well, but I know if I stop the H2 process, everyone else kinda cuts out until I resume. Don't worry about this being used to cheat, I doubt I'll ever release and if I do, it will disable sys-link if used.
I suppose it would be like old-fashioned stand-bying online, eh?
Alright some questions Im sure we are all curious about... So like say.... a grunt jumps in the air, when you do this he literally pasuses in mid air and has no AI ect.?
Would vehicles move when drived?
Do destructable objects explode?
and could you still move around scenery like crates?
Alright some questions Im sure we are all curious about... So like say.... a grunt jumps in the air, when you do this he literally pasuses in mid air and has no AI ect.?
Would vehicles move when drived?
Do destructable objects explode?
and could you still move around scenery like crates?
If a grunt or anything for that matter jumps in the air, the ai pauses and so does all biped movement.
Vehicles don't move as of yet, not sure of the limitations but I would need to mess with that first.
Destructible objects would most likely explode, the only problem is the freezing of time is global and affects everything so again I would have to go in and manually edit certain things to be able to move.
Still being able to move scenery is basically the same as above, you need something else that moves to push it or whatnot.
The easy thing would be the camera, it's quite simple now to freeze the game and rotate around anything, whether its a banshee flipping mid-air, or a teleporter or whatever. The trainer I made freezes time but it will not freeze particles yet, that requires more research and most likely a whole lot of customization but it will happen eventually.
Heres a little something to play with, press both thumbs to activate/deactivate (its really fast) and you can't freeze other peoples time in machmaking games, only your own ;p
http://web.ics.purdue.edu/~davis21/Xbox ... freeze.etm
Vehicles don't move as of yet, not sure of the limitations but I would need to mess with that first.
Destructible objects would most likely explode, the only problem is the freezing of time is global and affects everything so again I would have to go in and manually edit certain things to be able to move.
Still being able to move scenery is basically the same as above, you need something else that moves to push it or whatnot.
The easy thing would be the camera, it's quite simple now to freeze the game and rotate around anything, whether its a banshee flipping mid-air, or a teleporter or whatever. The trainer I made freezes time but it will not freeze particles yet, that requires more research and most likely a whole lot of customization but it will happen eventually.
Heres a little something to play with, press both thumbs to activate/deactivate (its really fast) and you can't freeze other peoples time in machmaking games, only your own ;p
http://web.ics.purdue.edu/~davis21/Xbox ... freeze.etm
Last edited by xbox7887 on Mon Jan 09, 2006 3:09 pm, edited 1 time in total.
-
- Posts: 745
- Joined: Mon Feb 14, 2005 1:09 pm
- Contact:
The code below is the breakpoint for the pause menu byte switch. If you can't figure it out from here, you have much more to learn before I give any more info.
Code: Select all
Breakpoint detected (write,0xD0062CF0,0x146821).
s: GETCONTEXT thread=28 int control
Ebp=0xd0062ce8
Esp=0xd0062cb8
Eip=0x00146821
EFlags=0x00000286
Eax=0xd0062cf0
Ebx=0x00000001
Ecx=0x00000002
Edx=0xd0062c00
Edi=0x82d486e0
Esi=0x82d498e8
-
- Posts: 745
- Joined: Mon Feb 14, 2005 1:09 pm
- Contact:
-
- Posts: 9
- Joined: Thu Jan 12, 2006 3:30 am
I cant get the freeze trainer to work. I put it on and activated it but it doesnt work. Do i need 1.1 or what. Cuz i have just got a new xbox off a friend and he hasnt played halo 2 and trainers can go on it. They just dont work. I click enable and perpective view on the trainer. And in game i try everything to make it work. What could be my problem. Also i have same problem with 3rd person trainer.and i tried 1.0 and 1.1.